Hello and Help

Questions about Bot & Board. Please check other threads in case the question has been asked already.
Locked
Watson
Posts: 5
Joined: Mon Jun 08, 2020 7:17 pm

Hello and Help

Post by Watson »

Hello community!
This morning I was learning to use the bot (7.3) and at one point it stopped working.
It just refreshes the home screen over and over again and gives an error message.
Can someone help me with this?
It was a very good idea to create this forum, I hope it continues to work.
admin
Site Admin
Posts: 69
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:12 pm

Re: Hello and Help

Post by admin »

Welcome. Try to update everything to the new version 7.7.4. This morning we released a fix that fixes this and other issues
Watson
Posts: 5
Joined: Mon Jun 08, 2020 7:17 pm

Re: Hello and Help

Post by Watson »

I have installed version 7.4 and it still doesn't work.
I have tried Mozlla and Chrome.
I have tested on more than two computers.
I have updated and reinstalled antigame and tampermonkey.
And it still doesn't work.
Just refresh the home page over and over again, the typography was colored and it doesn't let you do anything.
Some help?
admin
Site Admin
Posts: 69
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:12 pm

Re: Hello and Help

Post by admin »

Do we have to solve it together, when you are there for an anydesk or teamview session?

You can write me on telegram so we organize ourselves: https://web.telegram.org/#/im?p=@blacksir90

In the meantime, to resolve the problem, try commenting on tampermonkey lines 55 to 58, like the images attached

Before
1.PNG
1.PNG (7.07 KiB) Viewed 1011 times
After
2.PNG
2.PNG (6.33 KiB) Viewed 1011 times

In the latest version I put a check that if the bot is not loaded it reloads the page, perhaps for some slowness problem it takes more than 5 seconds to load, I modified this parameter by putting a check after 1 minute, I hope it can solve the problem
3.PNG
3.PNG (4.86 KiB) Viewed 1009 times
Watson
Posts: 5
Joined: Mon Jun 08, 2020 7:17 pm

Re: Hello and Help

Post by Watson »

Hello administrator, thank you very much for the responses.

I have changed lines 55-56 and I have noticed that I see some pointers on lines 49-50-52.
Does that have to do with the problem?

Now it allows me to login to the game, but it doesn't load the script icons; it keeps refreshing the home page.

Attached image.

Image
https://ibb.co/vdfN7gt
admin
Site Admin
Posts: 69
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:12 pm

Re: Hello and Help

Post by admin »

no those are just warnings, try to comment only the line 55 using //, if you can't hear from us on telegram for anydesk or teamviewer
Watson
Posts: 5
Joined: Mon Jun 08, 2020 7:17 pm

Re: Hello and Help

Post by Watson »

Ok, change the stats correctly and I think it did not work, it no longer refreshes as if it were crazy but it no longer loads the script, the icons never appear in the upper left margin.

I cannot put remote control since it is my work computer.

Is there a way to fix it by following instructions?
admin
Site Admin
Posts: 69
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:12 pm

Re: Hello and Help

Post by admin »

By chance does a button appear as in the image in the overview?
4.PNG
4.PNG (123.78 KiB) Viewed 993 times
You said that you have the same problem on another pc, can we organize an anydesk session on another pc that has the same problem?
Watson
Posts: 5
Joined: Mon Jun 08, 2020 7:17 pm

Re: Hello and Help

Post by Watson »

No....

I will send you an mp to coordinate a meeting

Edit: You seem to have messages blocked. Can you write to me?
admin
Site Admin
Posts: 69
Joined: Mon Jun 08, 2020 1:12 pm

Re: Hello and Help

Post by admin »

Problem solved with the user, I close the post. thanks
Locked